Mobiele gallery "Choices of Chanon" open vanaf 18 april

Victoria Kovalenchikova - Myrthe Mylius - Stef Nagel - Tonny Baars


Vanaf 18 april opent de in de huidige tijdsgeest passende mobiele kunstgallery "Choices of Chanon" haar deuren. Vier kunstenaars tonen dit keer hun werken in de pop-up locatie Vent du Nord aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. Initiatiefneemster Chanon Lauffer presenteert op 18 april tussen 15.00 en 20.00 uur haar "Choices of Chanon" aan pers en belangstellenden. U bent van harte welkom! Uiteraard zijn de kunstenaars Victoria Kovalenchikova, Myrthe Mylius, Stef Nagel en Tonny Baars ook aanwezig bij de opening van de gallery. Mart Krijger (Martino Azzuro) heeft speciaal voor Tonny Baars een bijzonder handgemaakte lijst ontworpen die ook tentoongesteld zal zijn. 

“Soms hebben we behoefte aan een nieuw perspectief. Ik wil dat mensen de wonderen van de wereld van bovenaf bezien, zoals een vogel die vliegt boven een berg, een piloot vanuit de cockpit de wereld kan zien of een astronaut die vanaf de maan naar beneden kijkt. „ Victoria Kovalenchikova
“Ik voel me vereerd om samen met deze fantastische kunstenaars te mogen exposeren.„ Myrthe Mylius
Download PDF
Download PDF
Over GAF Amsterdam

Chanon Lauffer, organisator GAF Amsterdam, lanceerde een gloednieuwe kunstbeurs in mei 2014. Deze beurs vond plaats in de MediArena Studio’s van Endemol. Dit jaarlijks terugkerend event heeft een zeer toegankelijk karakter en een prettige intieme sfeer.